دانلود برترین های سایت فروشگاه اینترنتی کانال تلگرام
خانه » بخش نرم افزار » دانلود نرم افزار JRiver Media Center 23.0.60 پخش فایلهای مالتی مدیا

خرید سریال قهوه تلخ با کیفیت عالی

قهوه تلخ - دانلود سریال قهوه تلخ با لینک مستقیم و به صورت رایگان از سایت ایرانیان دانلود

سریال محبوب قهوه تلخ با کیفیت HD 720p

قهوه تلخ مجموعه ویدئویی طنزی به کارگردانی مهران مدیری و فیلمنامه‌نویسی امیر مهدی ژوله و خشایار الوند است که بصورت هفتگی از ۲۳ شهریور ۱۳۸۹ در بسته‌بندی‌های سه قسمتی در شبکه نمایش خانگی توزیع می‌شد. این سریال ۳۵ بازیگر اصلی دارد که از آن‌ها می‌توان به مهران مدیری، سیامک انصاری، محمدرضا هدایتی، سحر جعفری جوزانی، سحر زکریا و رضا فیض نوروزی اشاره نمود. مهران مدیری که پیش از این سریال‌های موفقی چون پاورچین، نقطه چین، شب‌های برره، باغ مظفر و مرد هزار چهره را در کارنامهٔ خود داشته، در این کمدی تاریخی (به گفته خود) بهترین کارش را به نمایش گذاشته‌است.

خرید پستی سریال قهوه تلخ با کیفیت عالی – 102 قسمت به صورت کامل – شامل 9 دی وی دی – همراه با پشت صحنه – تنها با 17 هزار تومان

قیمت : تنها 17.000 تومان خرید پستی و تحویل درب منزل
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
صبر کنید...
Reza

دانلود نرم افزار JRiver Media Center 23.0.60 پخش فایلهای مالتی مدیا

.:: JRiver Media Center 23 ::.

JRiver Media Center 23.0.60 نرم افزار پخش مالتی مدیا. دانلود رایگان از ایرانیان دانلود

نرم افزار JRiver Media Center 23.0.60 پخش فایلهای مالتی مدیا

در این پست از وب سایت ایرانیان دانلود با معرفی نرم افزار JRiver Media Center در خدمت شما هستیم. JRiver Media Center نرم افزار قدیمی و بسیار مشهوری است که قادر به اجرای فایل های مختلف مالتی مدیا در کامپیوتر می باشد. به گفته ی شرکت سازنده این نرم افزار قادر است تا بیش از ۸۰ نوع فایل ویدئویی, موزیک و عکس را در ویندوز اجرا کند. همچنین علاوه بر پخش فایل های مالتی مدیا ابزارهای دیگری نیز در این برنامه قرار دارد که یکی از آنها رایت فایل های مالتی مدیا بر روی لوح های فشرده می باشد. یکی دیگر از ابزارهای این برنامه ریپ سی دی های صوتی است که میتواند از آن برای کپی آهنگ های یک سی دی صوتی در کامپیوتر استفاد کرد.

از دیگر کار های این نرم افزار علاوه بر پخش و مشاهده انواع فیلم و موزیک و تصویر مدیریت و سازماندهی فایل های صوتی و تصویری، انجام عمل رایت اینگونه فایل های و نیز کپی این فایل ها از انواع دیسک های موجود با هر فرمتی بروی هارد دیسک می باشد. این نرم افزار می تواند کامپیوتر را به تلویزیون ، اسکنر ، دستگاه های کنترل از راه دور ، دوربین های دیجیتال و Mp3 Player های قابل حمل متصل کند. قابلیت های دیگری مانند Rip ، رایت سی دی و ساخت Playlist نیز برای مدیریت تمامی عکس ها ، موزیک ها و ویدئوها نیز در آن به چشم می خورند. این نرم افزار را میتوانید به صورت رایگان از وب سایت ایرنیان دانلود دریافت نمایید.

برخی از ویژگی های مهم نرم افزار JRiver Media Center 23 :

پشتیبانی از فایل های PSD

عملکرد بسیار عالی

قابلیت پخش و اجرای ۸۰ نوع فایل مختلف مالتی مدیا در کامپیوتر

امکان کپی آهنگ از سی دی های صوتی

قابلیت ساخت لیبل و کاور برای انواع دیسک

رابط کاربری آسان

پشتیبانی از فرمت های MKV و MP4

ساخت انواع تصاویر 3D

امکان اجرا کردن فایل ها از حافظه به جای دیسک

ارسال عکس ساخته شده به نرم افزار های ویرایش عکس مانند فتوشاپ

قابلیت برچسب زدن بر روی ویدیو ها

قابلیت جستجو آهنگ و فیلم در اینترنت

ویرایش صوت و تصویر با نرم افزار کامپیوتر JRiver Media Center 23 :

در این نرم افزار کاربران می توانند فایل های صوتی را ویرایش کنند و همچنین لیبل و کاور برای دیسک ها درست کنند . نرم افزار JRiver Media Center از فایل های PSD پشتیبانی می کند و کاربران می توانند عکس ساخته شده ی خود را در نرم افزار های ویرایش عکس مانند فتوشاپ اجرا کنند . این نرم افزار از فرمت های MP4 و MKV پشتیبانی می کند .

تصویر گالری
کانال تلگرام