دانلود برترین های سایت فروشگاه اینترنتی کانال تلگرام
خانه » بخش نرم افزار » پخش صوت و تصویر » پخش تمام فايل هاي مالتي مديا با نرم افزار J. River Media Center 16

خرید بازی PES 2018 برای کامپیوتر

شامل لیگ قهرمانان آسیا: تیم های پرسپولیس.استقلال.ذوب آهن و تراکتورسازی

کونامی گفته است که هیچ بخش از PES 2018 نیست که نسبت به شماره‌ی قبلی این مجموعه، پیشرفت نکرده باشد. از روند بازی گرفته تا بخش آنلاین آن و هم‌چنین سیستم Match-Making جدید، قرار است اتفاقات بزرگی برای بازی بیافتد. منوهای جدید، ظاهر پیشرفته کرده‌ی بازیکن‌ها و هم‌چنین تغییر کامل حالت نمایش بازی‌ها، فقط تعدادی از تغییرات Pro Evolution Soccer 2018 است.در پرو ۲۰۱۸، بخش PES League به تمام حالت‌های آنلاین بازی اضافه خواهد شد؛ مثل حالت سه به سه جدیدی که به صورت مسابقه‌ای هم برگزار خواهد شد.

مشاهده تصاویر و اطلاعات بازی

قیمت : تنها 10 هزار تومان خرید پستی و تحویل درب منزل
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
صبر کنید...
Armin

پخش تمام فايل هاي مالتي مديا با نرم افزار J. River Media Center 16

J. River Media Center نرم افزار قديمي و بسيار مشهوري است که قادر به اجراي فايل هاي مختلف مالتي مديا در کامپيوتر مي باشد. به گفته ي شرکت سازنده اين نرم افزار قادر است تا بيش از 80 نوع فايل ويديويي, موزيک و عکس را در ویندوز اجرا کند. همچنين علاوه بر پخش فايل هاي مالتي مديا ابزارهاي ديگري نيز در اين برنامه قرار دارد که يکي از آنها رايت فايل هاي مالتي مديا بر روي لوح هاي فشرده مي باشد. يکي ديگر از ابزارهاي اين برنامه ريپ سي دي هاي صوتي است که ميتواند از آن براي کپي آهنگ هاي يک سي دي صوتي در کامپيوتر استفاد کرد. جستجوی آهنگ و ويديو در سايت هاي مختلف اشتراک ويديو و موزيک قابليت ديگري است که در اين نرم افزار قرار دارد. همچنين به منظور زيبايي محيط برنامه، در آن اسکين هاي مختلفي قرار گرفته است. این نرم افزار را می توانید به صورت کاملآ رایگان از وب سایت ایرانیان دانلود دریافت نمایید.

برخی از ویژگی های این برنامه:
قابليت پخش و اجراي 80 نوع فايل مختلف مالتي مديا در کامپيوتر
قابليت ساخت ليبل و کاور براي انواع ديسک
قابليت جستجو آهنگ و فيلم در اينترنت
قابليت ويرايش فايل هاي صوتي
سازگار با ویندوز های ۹۸/۲۰۰۰/XP/Vista/7
حجم مناسب
و …

روش کرک :
جهت رجيستر کردن برنامه فايل Patch را در محل نصب برنامه کپي و اجرا نماييد.

کانال تلگرام

1دیدگاه کاربران+ افزودن دیدگاه

1. 0
    صبری از سلماس