دانلود برترین های سایت فروشگاه اینترنتی کانال تلگرام
خانه » بخش نرم افزار » پخش صوت و تصویر » پخش تمام فايل هاي مالتي مديا با نرم افزار J. River Media Center 16
1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
صبر کنید...
Armin

پخش تمام فايل هاي مالتي مديا با نرم افزار J. River Media Center 16

J. River Media Center نرم افزار قديمي و بسيار مشهوري است که قادر به اجراي فايل هاي مختلف مالتي مديا در کامپيوتر مي باشد. به گفته ي شرکت سازنده اين نرم افزار قادر است تا بيش از 80 نوع فايل ويديويي, موزيک و عکس را در ویندوز اجرا کند. همچنين علاوه بر پخش فايل هاي مالتي مديا ابزارهاي ديگري نيز در اين برنامه قرار دارد که يکي از آنها رايت فايل هاي مالتي مديا بر روي لوح هاي فشرده مي باشد. يکي ديگر از ابزارهاي اين برنامه ريپ سي دي هاي صوتي است که ميتواند از آن براي کپي آهنگ هاي يک سي دي صوتي در کامپيوتر استفاد کرد. جستجوی آهنگ و ويديو در سايت هاي مختلف اشتراک ويديو و موزيک قابليت ديگري است که در اين نرم افزار قرار دارد. همچنين به منظور زيبايي محيط برنامه، در آن اسکين هاي مختلفي قرار گرفته است. این نرم افزار را می توانید به صورت کاملآ رایگان از وب سایت ایرانیان دانلود دریافت نمایید.

برخی از ویژگی های این برنامه:
قابليت پخش و اجراي 80 نوع فايل مختلف مالتي مديا در کامپيوتر
قابليت ساخت ليبل و کاور براي انواع ديسک
قابليت جستجو آهنگ و فيلم در اينترنت
قابليت ويرايش فايل هاي صوتي
سازگار با ویندوز های ۹۸/۲۰۰۰/XP/Vista/7
حجم مناسب
و …

روش کرک :
جهت رجيستر کردن برنامه فايل Patch را در محل نصب برنامه کپي و اجرا نماييد.

کانال تلگرام

1دیدگاه کاربران+ افزودن دیدگاه

1. 0
    صبری از سلماس