دانلود برترین های سایت فروشگاه اینترنتی کانال تلگرام
خانه » بخش نرم افزار » پخش صوت و تصویر » پخش تمام فايل هاي مالتي مديا با نرم افزار J. River Media Center 16

بازی آنلاین تراوین

امپراتوری را از هیچ بنا کن، قلمروی خودت را گسترش ببخش و دشمنان را نابود کن، تاج پادشاهی را بر سر بگذار و از آن محافظت کن، در اینجا بزرگان به مبارزه می‌پردازند و شکست خوردگان در جستجوی پناهگاه خواهند گریخت. با تراوین به سرزمین امپراتوری‌ها و سپاه و حکمرانان برو و دنیای خود را آنچنان که می‌پسندی بساز. نسخه جدید بازی تراوین ویژهبهار 97 با نام آتش و شن به همراه 5 قوم قدرتمند شامل توتن ها، گولها، رومیان، هان ها و مصریان هم اکنون منتظر شما هستند. این سرور با سرعت 3 برابر یا 3X اجرا می شود.

این بازی توسط وب سایت سرگرمی به زبان پارسی و به صورت رایگان به تمام پارسی زبانان جهان تقدیم می گردد.

بازی تانکی آنلاین

بازی تانکی آنلاین رقابت جان سخت زره پوشان

صدای چرخ‌های تانک از خیابان‌ها و میدان‌های نبرد به گوش می‌رسد. دهانه‌ی توپ تانک به سمت هدف نشانه می‌رود و رعشه‌ی تمام کننده‌ی یک انفجار نوید امتیاز جدیدی را می‌دهد.شما وارد یک بازی آنلاین جدید شده‌اید که هیچ شباهتی به بازی‌هایی که تاکنون انجام داده‌اید ندارد. این بار تانک‌ها شوالیه‌ و قهرمان میدان هستند. بازی تانکی آنلاین نیاز به نصب و راه اندازی ندارد و بلافاصله بعد از ورود به بازی، می توانید آن را بازی کنید همچنین می توانید این بازی را اکانت تلگرام خود بازی کنید.

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
صبر کنید...
Armin

پخش تمام فايل هاي مالتي مديا با نرم افزار J. River Media Center 16

J. River Media Center نرم افزار قديمي و بسيار مشهوري است که قادر به اجراي فايل هاي مختلف مالتي مديا در کامپيوتر مي باشد. به گفته ي شرکت سازنده اين نرم افزار قادر است تا بيش از 80 نوع فايل ويديويي, موزيک و عکس را در ویندوز اجرا کند. همچنين علاوه بر پخش فايل هاي مالتي مديا ابزارهاي ديگري نيز در اين برنامه قرار دارد که يکي از آنها رايت فايل هاي مالتي مديا بر روي لوح هاي فشرده مي باشد. يکي ديگر از ابزارهاي اين برنامه ريپ سي دي هاي صوتي است که ميتواند از آن براي کپي آهنگ هاي يک سي دي صوتي در کامپيوتر استفاد کرد. جستجوی آهنگ و ويديو در سايت هاي مختلف اشتراک ويديو و موزيک قابليت ديگري است که در اين نرم افزار قرار دارد. همچنين به منظور زيبايي محيط برنامه، در آن اسکين هاي مختلفي قرار گرفته است. این نرم افزار را می توانید به صورت کاملآ رایگان از وب سایت ایرانیان دانلود دریافت نمایید.

برخی از ویژگی های این برنامه:
قابليت پخش و اجراي 80 نوع فايل مختلف مالتي مديا در کامپيوتر
قابليت ساخت ليبل و کاور براي انواع ديسک
قابليت جستجو آهنگ و فيلم در اينترنت
قابليت ويرايش فايل هاي صوتي
سازگار با ویندوز های ۹۸/۲۰۰۰/XP/Vista/7
حجم مناسب
و …

روش کرک :
جهت رجيستر کردن برنامه فايل Patch را در محل نصب برنامه کپي و اجرا نماييد.

1دیدگاه کاربران+ افزودن دیدگاه

1. 0
    صبری از سلماس
    پاسخ