دانلود برترین های سایت فروشگاه اینترنتی کانال تلگرام
خانه » بخش نرم افزار » پخش صوت و تصویر » پخش تمام فايل هاي مالتي مديا با نرم افزار J. River Media Center 16

بازی آنلاین تراوین

شروع یک امپراتوری با تراوین

امپراتوری را از هیچ بنا کن، قلمروی خودت را گسترش ببخش و دشمنان را نابود کن، تاج پادشاهی را بر سر بگذار و از آن محافظت کن، در اینجا بزرگان به مبارزه می‌پردازند و شکست خوردگان در جستجوی پناهگاه خواهند گریخت. با تراوین به سرزمین امپراتوری‌ها و سپاه و حکمرانان برو و دنیای خود را آنچنان که می‌پسندی بساز.
بازی تراوین یک بازی استراتژیک آنلاین است که تحت مرورگرهای اینترنت اجرا می شود و نیاز به نصب و دانلود ندارد. تنها چیزی که برای حضور در این بازی بدان نیازمندید یک اتصال اینترنتی و یک دستگاه کامپیوتر، تبلت یا موبایل است.
نسخه جدید بازی تراوین ویژه زمستان 2018 به همراه 5 قوم قدرتمند شامل توتن ها، گولها، رومیان، هان ها و مصریان هم اکنون منتظر شما هستند.
برای ورود به دنیای امپراتوری‌های تراوین هم اکنون ثبت نام کنید و دنیا را به تسخیر خود درآورید

این بازی توسط وب سایت سرگرمی با زبان پارسی، به صورت رایگان به تمام پارسی زبانان جهان ارائه می گردد.

1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
صبر کنید...
Armin

پخش تمام فايل هاي مالتي مديا با نرم افزار J. River Media Center 16

J. River Media Center نرم افزار قديمي و بسيار مشهوري است که قادر به اجراي فايل هاي مختلف مالتي مديا در کامپيوتر مي باشد. به گفته ي شرکت سازنده اين نرم افزار قادر است تا بيش از 80 نوع فايل ويديويي, موزيک و عکس را در ویندوز اجرا کند. همچنين علاوه بر پخش فايل هاي مالتي مديا ابزارهاي ديگري نيز در اين برنامه قرار دارد که يکي از آنها رايت فايل هاي مالتي مديا بر روي لوح هاي فشرده مي باشد. يکي ديگر از ابزارهاي اين برنامه ريپ سي دي هاي صوتي است که ميتواند از آن براي کپي آهنگ هاي يک سي دي صوتي در کامپيوتر استفاد کرد. جستجوی آهنگ و ويديو در سايت هاي مختلف اشتراک ويديو و موزيک قابليت ديگري است که در اين نرم افزار قرار دارد. همچنين به منظور زيبايي محيط برنامه، در آن اسکين هاي مختلفي قرار گرفته است. این نرم افزار را می توانید به صورت کاملآ رایگان از وب سایت ایرانیان دانلود دریافت نمایید.

برخی از ویژگی های این برنامه:
قابليت پخش و اجراي 80 نوع فايل مختلف مالتي مديا در کامپيوتر
قابليت ساخت ليبل و کاور براي انواع ديسک
قابليت جستجو آهنگ و فيلم در اينترنت
قابليت ويرايش فايل هاي صوتي
سازگار با ویندوز های ۹۸/۲۰۰۰/XP/Vista/7
حجم مناسب
و …

روش کرک :
جهت رجيستر کردن برنامه فايل Patch را در محل نصب برنامه کپي و اجرا نماييد.

بازی آنلاین زولا

بازی زولا یک بازی اکشن اول شخص آنلاین است که بازیکنان با ثبت نام و فعال سازی اکانت خود در بازی زولا می توانند آن را به صورت رایگان دانلود و بازی کنند، گیم پلی اصلی بازی زولا شبیه بازیهای رقابتی معروف مثل کانتر است که شما در قالب دو تیم در مقابل هم رقابت می کنید، تیمی که بتوانند بیشترین امتیاز یا تمام افراد تیم مقابل را شکست دهد برنده مسابقه خواهد شد، بازی زولا مخصوص سیستم عامل ویندوز است و به صورت دوره ای مسابقات کشوری برای این بازی به صورت آنلاین برگزار می شود.

این بازی کاملا فارسی، به صورت رایگان خدمت شما ارایه می گردد.

1دیدگاه کاربران+ افزودن دیدگاه

1. 0
    صبری از سلماس
    پاسخ