سریال بانوی عمارت 1397
- کشور ایران
- امتیاز ایرانیان دانلود
- زبان صدا فارسی
- زمان فیلم 45 دقیقه
- سال ساخت 1397
- محدوده سنی تمامی سنین
سریال بانوی عمارت نام یک مجموعه تلویزیونی تاریخی و عاشقانه است که در سال ۱۳۹۷ از شبکه سه سیما پخش شد. بانوی عمارت یکی از محبوب ترین سریال های تاریخی و عاشقانه صدا و سیما می باشد که کارگردانی و تهیه کنندگی آن را عزیزالله حمیدنژاد و مجید مولایی بر عهده داشته اند.
سریال تاریخی ایرانی بانوی عمارت اثر یک اقتباس تاریخی بسیار جذاب از دوران قاجاریه می باشد و هیچ کدام از شخصیت ها و وقایع آن واقعی نیستند بلکه ریشه در واقعیت و اتفاقات دوران قاجار دارند. تقریبا نظر تمامی منتقدان و بینندگان این سریال مثبت بود و بانوی عمارت توانست توجه بسیاری از بینندگان مختلف را به خود جلب کند.
در سریال بانوی عمارت حدود 30 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان بانوی عمارت را یک اثر بزرگ، پربازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی بسیار عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی سریال بانوی عمارت باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است.
شما کاربران عزیز می توانید سریال ایرانی بانوی عمارت را با سه کیفیت مختلف از وب سایت ایرانیان دانلود دریافت نمایید.
سریال بانوی عمارت در کنار مجموعه های تلویزیونی فصل پنجم مجموعه پایتخت 5، آنام، پدر و دلدادگان از محبوب ترین برنامه های تلویزیونی سال ۹۷ هستند.
در خلاصه داستان سریال بانوی عمارت آمده است که این مجموعه عاشقانه ای را در مقطعی از تاریخ قاجار روایت می کند. فخرالزمان دختر شخص شناخته شده ای است که پدر خود را از دست داده، و پسر دوست پدرش خواستگار فخرالزمان می باشد که فخرالزمان مایل به این ازدواج نیست.
از طرفی برادر وی اصرار به این ازدواج دارد، اما دل این دختر پیش خواستگار دیگری گیر است که شاهزاده قجری نیز هست که قبلا ازدواج نموده و صاحب فرزند نیز شده است. برادر فخرالزمان دلیل مخالفتش را این می داند که خاندان قجر وصله این خانواده نیست. در این گیر و دار اتفاقاتی می افتد و گاهی اوقات فاصله میان واقعیت های تاریخی و خیالات نویسنده و داستان پردازی ها کم و زیاد می شود.
داستان سریال بانوی عمارت واقعی نیست و تنها یک اقتباس از وقایع تاریخی روزگار قاجار است اما هنرمندی نویسنده و کارگردان در پاره ای از مواقع مرزهای میان واقعیت و خیال را شکسته و درهم میآمیزد.
بانوی عمارت عاشقانه ای را در مقطعی از تاریخ قاجار روایت می کند. فضاسازی و صحنه پردازی این سریال در شهرهای تهران، کاشان و قزوین انجام شده است و در میان صحنه ها می توان آثار تاریخی و معماری زیبای دوره قاجار را مشاهده کرد که در نوع خود بی نظیر می باشد.
با وجود لطافت عاشقانه سریال، فضای کلی و اتمسفر آن جدی است و مناسبات و ارتباطاتی که میان شخصیت های مختلف و گاهی جناح های مختلف شکل می گیرد کاملا معقول و جدی است. خانواده دوستی و شرف دوستی دو رکن اساسی سریال می باشد که بر تمامی جنبه های مختلف داستانی و دراماتیک آن سایه افکنده است.
نگاه داستان نسبت به مسائل دوره قاجار و شرایط اجتماعی و سیاسی آن روزگار کاملا بی طرفانه است و هیچ جهت گیری سیاسی خاصی در آن دیده نمی شود؛ بن مایه داستانی سریال بانوی عمارت برای همه ی علاقه مندان سریال های تاریخی آشناست و داستان عشق یک شاهزاده درباری به یک رعیت ساده را بیان می کند.
شخصیت پردازی نویسنده در سطح نسبتا خوب و قابل قبولی است. نویسنده تاکید خاصی بر روی شخصیت امیرارسلان داشته و موفق شده است دوگانگی ها و چالش های شخصیتی او را در بهترین حالت ممکن نمایان سازد.
نیش و کنایه های میان شخصیت های مختلف، لحن برخورد ها و … داستان سریال را جذاب کرده و از خطی کردن بی مورد داستان و پیش بینی پذیر بودن آن جلوگیری کرده است.
مثلث عشقی بسیار قدرتمندی در این سریال وجود دارد که می تواند بخش هایی از سریال شهرزاد را در ذهن بینندگان تداعی کند.
موسیقی پس زمینه در سریال ها و فیلم های تاریخی اهمیت بسیار بالایی دارد. اهمیت موسیقی پس زمینه حرفه ای به حدی است که بدون موسیقی عملا امکان روایت و بازگویی داستان های تاریخی وجود ندارد.
موسیقی در کنار صحنه سازی ها و بازیگران حرفه ای ضلع سوم مثلث فیلم های تاریخی است. آهنگساز این مجموعه فردین خلعتبری است که موفق شده تا حد زیادی صحنه سازی های غنی سریال را با موسیقی های جذاب خود هماهنگ کند.
همچنین محسن چاوشی عزیز نیز وظیفه خطیر خوانندگی تیتراژ را بر عهده داشته است که می تواند برای بسیاری از بینندگان و علاقه مندان به سریال های تاریخی حائز اهمیت فراوان باشد؛ هیچ نوع همکاری میان فردین خلعتبری و محسن چاوشی وجود ندارد.
از همان ابتدای پخش سریال بانوی عمارت، میزان تطبیق این سریال با واقعیت های تاریخی و فرهنگی مورد بحث و سوال قرار گرفت. در نهایت نیز احسان جوانمرد به این بحث ها اینگونه پاسخ داد:
ظاهراً عده ای از مخاطبان سریال به قصد آشنایی بیشتر با شازده ارسلان میرزای قاجار به سراغ کتب تاریخی و اینترنت رفته اند ، ضمن ابراز خوشحالی از علاقه این دوستان به تاریخ باید عرض کنم که قصه سریال بانوی عمارت و شخصیت هایش یکسره مبتنی بر خیال بنده است و ارسلان، فخری، افسر و اسد و بقیه همگی آدم های خیالی هستند.
در اصل این شخصیتها وجود خارجی ندارند و همه ی آنها بر اساس خیال و ذهن خلاق نویسنده خلق شده اند. در این سریال فقط سه شخصیت میرزارضا کرمانی ، کلنل کاساکوفسکی و ابوتراب نظم الدوله شخصیتهای واقعی زمان قاجار هستند.
البته شایان به ذکر است که در طی روند داستانی این سریال به مجموعه ای از وقایع تاریخی مهم مانند قتل ناصرالدین شاه و … اشاره ای گذرا شده است. بینندگان باید توجه داشته باشند که سریال بانوی عمارت پیش از آنکه یک اثر تاریخی مستدل باشد یک درام عاشقانه و عاطفی است که سعی کرده از رویدادها و عناصر تاریخی مختلف برای پیشبرد قصه های خود استفاده کند.
شازده ارسلان شخصیت خیالی است که صدها معادل در سلسله قاجار داشته است ، کسانی که پدربزرگ و پدر پدربزرگشان شاه بوده است.
یک اثر تاریخی اما معاصر ببینید: دانلود سریال کیف انگلیسی
دیدگاهی ثبت نشده!!!