سریال روز حسرت ۱۳۸۷
- دسته فیلم
سریال تلویزیونی ایرانی روز حسرت یکی از پروژه های رمضانی صدا و سیما است که در ماه رمضان سال ۱۳۸۷ از شبکه یک سیما پخش شد. سریال های مذهبی و ماورایی معمولا پای ثابت ماه رمضان ها هستند و صدا و سیما هر ساله سه سریال در سه ژانر مختلف برای ماه رمضان آماده می کند. در ماه رمضان سال ۱۳۸۷، شبکه یک بر طبق روال همیشگی یک سریال مذهبی-ماورایی تولید کرد.
سریال ایرانی روز حسرت گوشه هایی از عالم برزخ و ملکوت را به بینندگان نشان می دهد و در همین راستا می توان آن را جزو سریال های ماورایی نیز دسته بندی کرد. کارگردانی سریال تلویزیونی روز حسرت بر عهده سیروس مقدم بوده و نویسندگی آن را نیز سجاد ابوالحسنی و علیرضا افخمی انجام داده اند.
طرح کلی این سریال در مالکیت علیرضا افخمی بوده و او اولین بار ایده ساخت چنین سریالی را به صدا و سیما و مجموعه از کارگردانان و تهیه کنندگان مشهور ارائه کرده بود. شما کاربران عزیز می توانید سریال زیبای روز حسرت با بالاترین کیفیت موجود از وب سایت ایرانیان دانلود دریافت نمایید.
یکی دیگر از سریال های ماورایی-مذهبی صدا و سیما: دانلود سریال اغما
بسیاری از سکانس های ماورایی این سریال و قضاوت هایی که در ارتباط با شخصیت های مختلف سریال صورت گرفته بود مورد انتقاد متخصصان علوم مذهبی و عرفانی قرار گرفته است. این انتقادات تنها در مرحله پخش مطرح نبود و حتی در مراحل پیش تولید و تولید نیز مطرح شده بود. ساختار مذهبی سریال و بسیاری از سکانس های آن مورد انتقاد قرار گرفته بود و در همین راستا چندین ساعت از زمان آن سانسور شد.
یکی دیگر از جنجالی ترین مجموعه های ماه رمضان: دانلود سریال او یک فرشته بود
در خلاصه داستان سریال ایرانی روز حسرت چنین آمده است که خانم وکیلی که پسرش به تازگی ازدواج کرده همسر او (معصومه) به دلیل تصادف بر اثر بیتوجهی شوهرش (مسعود) قطع نخاع میشود در عین حال مسعود با زنی معتاد به نام فریده ازدواج میکند. وقتی معصومه میمیرد، خانم وکیل (نرجس) عالمی از برزخ را میبیند و در این حین اتفاقات دیگری هم میافتد. وقتی پدر مسعود (حاج رضا) میفهمد مسعود زن دارد و زن او باردار است به همسرش گفته و او را به خانه می آورنند در همین حین مسعود که از فریده کینه دارد تصمیم به کشتن او میکند.
سریال روز حسرت یکی از تلاش های صدا و سیما برای قالب دادن به مسائلی نظیر برزخ، قيامت، بهشت و جهنم و برخی مسائل اعتقادی – مذهبی است. این سریال ها معمولا مخالفین سرسختی داشته و به دلایلی چندان مورد توجه کارگردانان قرار نمی گیرد. سیروس مقدم موفق شده در این سریال تا حد زیادی صحنه های مختف را دراماتیک و تاثیرگذار خلق کند. اما در سریال های مذهبی تنها صحنه سازی مهم نیست بلکه این صحنه ها باید با مبانی مذهبی و دینی نیز تطابق داشته باشند. نگاه سطحی روند سریال به مسائل دینی و برخی نتیجه گیری های سرسری و ناپخته یکی از مهم ترین انتقاداتی است که به سریال روز حسرت وارد می شود.
برخی صحنه های این سریال مانند ظهور شیطان در اشکال ترسناک و رعب آور بسیار سطحی بوده و حتی می تواند باعث خنده بیینده نیز شود! تولیدکنندگان می توانستند این صحنه ها را در قالب نجواهای درونی نفس لوامه طرح ریزی کرده و از اضافه کاری و تولید صحنه های سطحی و بی مورد پرهیز کنند. در سریال های مذهبی، مفاهیم معنوی باید به گونه ای ضمنی و تلویحی مطرح شود تا خود شخص بیننده بتواند نتیجه گیری کند.
دیدگاهی ثبت نشده!!!