سریال چراغ های خاموش 1380
- دسته فیلم
سریال چراغ های خاموش اثری در ژانر درام، اجتماعی و خانوادگی به کارگردانی و نویسندگی کاظم بلوچی و علی خودسیانی و تهیه کنندگی مشترک کاظم بلوچی و محمد غلام پور می باشد که در سال ۱۳۸۰ تولید شده است.
مجموعه تلویزیونی چراغ های خاموش یکی از محصولات گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما می باشد که به صورت اختصاصی برای ماه رمضان ۱۳۸۰ ساخته شده بود.
اسماعیل شنگله، فرامرز صدیقیِ، هایده حائری، رحیم نوروزی، مهدی سلوکی، غزل ارجمند، محسن رمضانی، مهدی فقیه، خسرو احمدی، رضا حیدری و کریم اکبری مبارکه از جمله مهم ترین بازیگرانی می باشند که در این اثر به نقش آفرینی پرداخته اند. شما کاربران عزیز می توانید سریال زیبا و خاطره انگیز چراغ های خاموش را با بالاترین کیفیت موجود و لینک دانلود مستقیم از وب سایت ایرانیان دانلود دریافت نمایید.
سریال دیگری با محوریت نوجوانان از کاظم بلوچی: دانلود سریال سلام آقای مدیر
در خلاصه داستان سریال چراغ های خاموش چنین آمده است که بهزاد جوان ۱۷ ساله ای است که در یک خانواده متمول زندگی می کند. پدر و مادرش آن قدر در کار خود غرق هستند که توجهی به فرزندان خود ندارند.
بهزاد دوستان نابابی دارد و دچار مشکلات حاد می شود. او که از طرف پلیس تحت تعقیب است با پسر نابینایی آشنا می شود و در یک زندگی اجباری با این نوجوان روشندل پی به حقیقت پیرامون خود می برد. از سوی دیگر پدر و مادر هم دیگر را متهم می کنند و خانواده در حال از هم پاشیدن است که حضور پدر بزرگ مانع فرو ریختن خانواده می شود.
چراغ های خاموش در همان حال و هوای دوران گذاری که تلویزیون در اواخر دهه 70 در پیش گرفته بود، پیروی می کرد. سریالی که چندان تلاش نمی کند تا به خطوط قرمز نزدیک شود و بیشتر مبانی اخلاقی را در نظر دارد.
دگردیسی درونی یک جوان پر شر و شور که نمی خواهد با پند و اندرز های کلیشه ای سر به راه شود، سریال تلاشی هم نمی کند تا وی در این مسیر منقلب شود بلکه فضایی را به وجود می آورد تا وی بتواند از قیاس تن به تن، به این خود باوری و رفع اشکال در درون خود برسد و این انقلاب درونی، تا حدودی باور پذیر از آب در می آید و همین، یکی از امتیازات بزرگ این اثر است.
این سریال تجربه خاصی در آن روزهای تلویزیون محسوب نمی شود و به نوعی ادامه دهنده همان مسیری است که امثال قاسم جعفری در اواخر دهه هفتاد در تلویزیون راه انداختند و حال این سریال توانست مقتضای ماه رمضان، از نزدیکی به حدود قرمز امتناع ورزیده و بیشتر بر روی مبانی اخلاقی مانور دهد تا مسائل حاد اجتماعی آن زمان که حول محور جوانان بود. البته که چندان مورد استقبال قرار نگرفت.
اگر به آثار دهه های گذشته علاقهمند هستید می توانید با مراجعه به صفحه دانلود سریال های قدیمی ایرانی به آرشیو ارزشمند خاطره انگیزترین سریال های تلویزیونی دسترسی پیدا کنید.
دیدگاهی ثبت نشده!!!