سریال طوبی 1403
- کشور ایران
- امتیاز ایرانیان دانلود
- زبان صدا فارسی
- زمان فیلم 45 دقیقه
- سال ساخت 1402
- محدوده سنی تمامی سنین
لینک های دانلود سریال طوبی قسمت 1 تا 54 آخر در دسترس می باشد؛ مجموعه تلوزیونی طوبی شنبه تا چهارشنبه ساعت 22 از شبکه یک سیما پخش میشد و در مهر 1403 به پایان رسید..
سریال طوبی 1403 اثری در ژانر درام، مذهبی، اجتماعی و عاشقانه به کارگردانی و نویسندگی سعید سلطانی و سید حسین امیر جهانی و تهیه کنندگی سید حامد حسینی می باشد که در سال ۱۴۰۲ تولید شده است.
سریال ایرانی با مضمون زنی به نام طوبی می باشد که در دوران پهلوی جزو مبارزین انقلابی بوده و همچنین در ادامه به پیاده روی اربعین نیز می پردازد؛ پیاده روی اربعین یکی از جدیدترین نمادهای شیعه می باشد و در سال های اخیر به یک کار نمادین بسیار مهم تبدیل شده است. بخش هایی از این سریال در پیاده روی اربعین که شهریور ماه سال ۱۴۰۲ انجام شده ضبط شده است و از لوکیشن های واقعی مانند کربلا و مسیر پیاده روی اربعین بهره برداری شده است.
از جمله مهم ترین بازیگران سریال مذهبی طوبی می توان به داریوش ارجمند، فریبا متخصص، امین زندگانی و … اشاره کرد. شما کاربران عزیز می توانید سریال زیبا و آموزنده طوبی را با بالاترین کیفیت موجود و لینک دانلود مستقیم از وب سایت ایرانیان دانلود دریافت نمایید.
یکی از جذاب ترین همکاری های سعید سلطانی با داریوش ارجمند: دانلود سریال ستایش
سریال طوبی یک اثر بسیار بزرگ و پر بازیگر است و بخش های مهمی از آن در کشور عراق فیلمبرداری شده و فرآیند تولید آن از اوایل سال ۱۴۰۲ شروع شده بود، با این حال بخش اعظم تصویربرداری های لوکیشن عراق به دلیل محدودیت ها و چالش ها در ایران و در شهرک غزالی انجام شد.
سید حسین امیرجهانی، فیلم نامه نویس این اثر، پیش از این فیلم نامه سریال نجلا را نوشته بود و با فضای تاریخ معاصر ایران آشنایی خوبی داشت. موسیقی متن را هم ستار اورکی آهنگساز مطرح سینما و تلویزیون انجام داده است و تیتراژ پایانی مجموعه را در قطعهای به نام (تا رسیدی) محمد اصفهانی خوانده است. این سریال نقد های ضد و نقیضی دریافت کرد اما عملکرد کلی آن در حوزه تاریخ گویی و عاشقانه سرایی خوب بوده است.
یکی دیگر از سریال های بیگ پروداکشن صدا و سیما با محوریت تاریخ معاصر ایران: دانلود سریال کیمیا
در خلاصه داستان سریال طوبی چنین آمده است که سریال طوبی با الهام از واقعیت و بر اساس کتاب اربعین طوبی نوشته محسن امامیان ساخته شده است. دختر جوانی به نام طوبی در پی کشته شدن پدرش به دنبال نجات خانواده خود است اما حوادثی روابط بین افراد خانواده را دستخوش تغییر کرده و بین طوبی و خانواده اش فاصله می اندازد.
این سریال ۴۰ سال دوره تاریخی از اوایل دهه ۱۳۵۰ تا ۱۳۹۰ را روایت می کند و یک قصه عاشقانه ای را در دل این تاریخ به تصویر می کشد، میان این روایت ها البته موضوع خانواده اهمیت بسزایی دارد و بخش پیاده روی اربعین آن بخش مهم داستان به شمار می رود.
آخرین همکاری مشترک سعید سلطانی با داریوش ارجمند: دانلود سریال یاور
تاریخ معاصر ایران خصوصا از دهه ۳۰ به بعد یکی از دوره های بسیار پرطرفدار در میان سریال سازان و تولید کنندگان ایرانی است و تاکنون فیلم ها و سریال های مختلفی برای این دوره ساخته شده است.
در فاصله ۷۰ ساله میان ۱۳۳۰ تا ۱۴۰۰ اتفاقات بسیار زیادی در گوشه و کنار این سرزمین در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، نظامی و حتی اقتصادی به وقوع پیوسته است که تشریح هر کدام از آن ها نیازمند چندین کتاب و پژوهش جداگانه است.
صدا و سیما به عنوان یک ارگان فرهنگی مهم تاکنون چندین سریال با مضمون تاریخ معاصر ساخته است که از جمله مهم ترین آن ها می توان به در چشم باد، کیمیا، معمای شاه و … اشاره کرد.
در حوزه سینما نیز فیلم هایی مانند چ، موقعیت مهدی، ماجرای نیمروز و ماجرای نیمروز: رد خون نیز به گوشه کوچکی از تاریخ معاصر ایران با رویکرد شخصیت محوری پرداخته و توانسته اند توجه مردم را به خود جلب کنند
. سریال طوبی جدیدترین اثر بیگ پروداکشن صدا و سیما در حوزه تاریخ معاصر ایران است که با نگاهی به کتاب اربعین طوبی نوشته محسن امامیان پژوهشگر و مترجم معاصر ساخته شده است. این سریال آنچنان که باید و شاید به اصل مطالب کتاب و خط داستانی آن پایبند نبوده است و تفاوت هایی در بعضی گره های داستانی مهم با آن دارد.
از جمله مهم ترین وقایعی که در این سریال به تصویر کشیده شده است می توان به کودتای ۲۸ مرداد، مبارزات انقلابیون و پیروزی انقلاب اسلامی، جنایات صدام حسین و حزب بعث در کشور عراق از کشتن مردم عادی تا نظامیان بالا رتبه و … اشاره کرد.
یک اثر تاریخی دیگر از سعید سلطانی: دانلود سریال بوم و بانو
سریال دیگری از فیلم نامه نویس طوبی: دانلود سریال نجلا
نقد اصلی به سریال طوبی بر ضعف در شخصیت پردازی و عدم شناخت دقیق تاریخی نویسنده باز می گردد. پروانه شمس آبادی در مجله میدان آزادی به مقایسه میان سریال های طوبی و نجلا پرداخته و به شباهت های عمده این دو سریال اشاره می کند.
از جمله این شباهت ها میتوان به انتخاب نام زنانه برای عنوان سریال، کشاندن داستان به عراق و نگاه سطحی به مسائل اجتماعی و سیاسی اشاره کرد. سید حسین امیر جهانی به عنوان نویسنده طوبی با سابقه ای در حوزه و دانشکده دین و رسانه قم وارد عرصه نویسندگی شده و نقدهایی پیرامون رزومه سازی او و ضعف در پرداخت داستان وجود دارد. همچنین این نقد به عدم عدالت و نظارت کافی در تولید سریالهای مذهبی و دفاع مقدس نیز اشاره دارد.
سریال به دلیل ضعف در ساختار، دیالوگ های خسته کننده، و روایت طولانی و کش دار، انتقاد های زیادی را به خود جلب کرده است. گروه تحلیلی فیلم و سریال باشگاه خبرنگاران جوان این سریال را چنین نقد کرده است:
«با وجود اینکه برخی از اختلاف سن قربانی با سن طوبی انتقاد کرده اند، نگاهی به نمونه های مشابه از سریال های تاریخی و حتی معاصر در دهه های اخیر نشان می دهد کم نبوده اند بازیگرانی که سنشان با سن نقشی که بازی کرده اند، تفاوت داشته و ضربه ای هم به سریال وارد نشده است. قربانی در نقش طوبی برای مخاطب باور پذیر است و نشان داده که در بازیگری دارای تعریف و چارچوب است.»
سریالی با محوریت پهلوی دوم و پیروزی انقلاب اسلامی: دانلود سریال معمای شاه
دیدگاهی ثبت نشده!!!