رئالیتی شو کنسرتینو 1403
- کشور ایران
- امتیاز ایرانیان دانلود
- زبان صدا فارسی
- زمان فیلم 70 دقیقه
- سال ساخت 1403
- محدوده سنی تمامی سنین
- دسته فیلم
لینک های دانلود برنامه رئالیتی شو کنسرتینو قسمت 1 تا 6 با حضور حامی و گروه کاربیت اضافه شد. هر هفته چهارشنبه ها ساعت 8 صبح منتظر قسمت جدید کنسرتینو باشید.
برنامه کنسرتینو یک رئالیتی شو با محوریت اجرای زنده موسیقی در سبک های مختلف توسط ستاره های قدیمی و جدید موسیقی ایرانی است که توسط نماوا به کارگردانی میلاد رحیمی و تهیه کنندگی محسن خباز و محمدرضا حسین زاده تولید شده و علیرضا عصار نقش مجری کنسرتینو را بر عهده دارد.
کنسرتینو یک برنامه کاملا موسیقی محور است که برای اولین بار در بین رئالیتی شو های ایرانی تولید می شود و دیگر برنامه های موسیقی محور در حوزه استعدادیابی بوده، نه صرفا اجرای زنده. تولید چنین برنامه هایی در دنیا بسیار مرسوم است و از معروف ترینِ آنها می شود به بیبیسی رادیو 1 اشاره کرد که البته کمی متفاوت است.
قرار است در کنسرتینو علاوه بر اجرای زنده هنرمندان مطرح، اجرای زنده استعدادهای بی نام و نوظهرو را نیز مشاهده کنیم و سورپرایزهای جذابی در این برنامه موزیکال مشاهده خواهیم کرد. پس از آن شاهد مصاحبه های کوتاه و جذاب علیرضا عصار با اجرا کنندگان خواهیم بود که این برنامه را به یک تاک شو تبدیل می کند.
در قسمت اول برنامه کنسرتینو شاهد اجراهای زیبایی از علیرضا عصار، آرمان گرشاسبی (خواننده گروه چارتار) و همچنین گروه اوهام خواهیم بود. گروه راک فارسی اوهام به سرپرستی شهرام شعرباف و با حضور بابک ریاحیپور و شاهرخ ایزدخواه از اوایل دهه هشتاد کار خود را با استفاده از اشعار حافظ و مولانا و موسیقی تلفیقی راک آغاز کردند اما یک دهه از آخرین فعالیت آن ها گذشته و حضور اوهام در کنسرتینو به همین دلیل می تواند یک سورپرایز بزرگ برای هواداران راک فارسی باشد.
حضور آرمان گرشاسبی هم بدون گروه چارتار از دیگر سوژه های قسمت اول کنسرتینو محسوب می شود و نشان می دهد آرمان گرشتاسبی بعد از سولو آلبوم از تو گفتم که بسیار هم موفق بود، همچنان ترجیح می دهد با بند دیگری روی صحنه برود؛ این گروه هنوز اعلام آنبند نکرده و احتمال ادامه همکاری هم وجود دارد.
در قسمت دوم برنامه کنسرتینو شاهد حضور حامد بهداد و امیر دارابی هستیم. حامد بهداد که علاوه بر آلبوم مستقل “هزار هیچ” با تنظیم های مسعود فیاض زاده در سبک بلوز-راک، چند آهنگ دیگر از جمله همخوانی با رضا یزدانی را در کارنامه دارد، اجراهای جذابی را در اپیزود دوم انجام داده که در کنار مصاحبه ی کوتاه او با علیرضا عصار، برنامه را بسیار دیدنی کرده است.
دیگر میهمان این قسمت، امیر دارابی است که یک نوازنده پیانو و تنظیم کننده موسیقی تلفیقی الکترونیک می باشد و با موسیقی بی کلام در برنامه کنسرتینو حضور دارد؛ البته در یک ترک با مجید سالاری به اجرای یک آهنگ بندرعباسی به شکل تلفیقی پرداخت
در بخش رنگارنگ که مربوط به معرفی آرتیست های کمترشناخته شده می باشد، از آهنگ جدید امیر یوسفی ها (گروه فان کیو) به نام یخچال رونمایی شد.
کنسرتینو در قسمت سوم هم یک ستاره دیگر از موسیقی پاپ-سنتی را در استیج یک دعوت کرد و در استیج دوم هم پرهام فزایی که از پیانیست ها و تنظیم کنندگان موسیقی الکترونیک تلفیقی است حضور داشت.
علی زندگ وکیلی که یکی از ستاره های موسیقی ایران به شمار می رود و به عقیده خیلی ها یکی از برترین خوانندگان بعد از انقلاب محسوب می شود اما پرهام فزایی به دلیل نوع موسیقی خاصی که ارائه می دهد بیشتر میان اهالی موسیقی شناخته شده بوده و شما را با گونه ای جدید از سازهای الکترونیک آشنا خواهد کرد که حداقل میان آرتیست های ایرانی کمتر دیده شده است.
همچنین شاهد دو آهنگ از گروه بلو نویز هم خواهیم بود که در ژانر راک فارسی فعالیت می کنند. در قسمت رنگارنگ نیز شاهد اجرایی زیبا از مجید سالاری خواهیم بود که قطعه ای بندرعباسی اما اسلو را در بک استیج لب می زند.
قسمت چهارم کنسرتینو با حضور میلاد درخشانی در استیج یک و گروه آرش میتویی در استیج دوم برگزار شد و در بخش رنگارنگ، قطعه ای به نام تنها با صدای وصال علوی پخش شد که یک آهنگ تلفیقی پاپ سنتی اما با تنظیمی شلوغتر و با رنگ و بوی الکترونیک بود.
در انتهای برنامه، کوارتت زهی شهرزاد به همراه پویا نیکپور، تنظیم جدیدی از قطعه “حال من بی تو” را اجرا کردند که در نوع خود جالب و جذاب بود.
میلاد درخشانی را با قطعه نشود فاش کسی می شناسند اما او آثار بسیاری دارد که چند نمونه را به همراه رضا تاجبخش و گروه خود در استیج 1 کنسرتینو اجرا کرد. در آن سو هم آرش میتویی که فرزند سیما بینا محسوب می شود، در سبک بلوز (اسلو بلوز) چند آهنگ فارسی را اجرا کرد که تشویق حاضرین را به همراه داشت.
در قسمت پنجم کنسرتینو شاهد حضور یک گروه بوشهری موفق و جذاب به نام سیریا در استیج یک بودیم که محمد لاریان خواننده و خالق اکثر آثار آن محسوب می شود. در سوی دیگر نیز رستاک حلاج که یک خواننده پاپ محسوب می شود، به شکل غیر منتظره ای در استیج دو به اجرا می پردازد، استیجی که قرار بود برای موسیقی جریان فرعی باشد!
در پایان برنامه نیز بار دیگر کوارتت زهی شهرزاد به اجرا پرداختند و بخش رنگارنگ این هفته نیز با آهنگی متفاوت از گروه کاربیت به خوانندگی فرشید صحت به نام نقطه آبی دنبال شد که سبکی تلفیقی از پاپ-راک و الکترونیک داشت که در قسمت ترجیع بند از فرم تنظیم های فیوچر هاوس استفاده می کرد که در نوع خود برای مارکت ما کار جدیدی محسوب می شد.
علیرضا عصار خواننده قدیمی و صاحب سبک موسیقی پاپ ایران که در یک دهه ی اخیر بسیار کم کار بوده، در سال 1400 به عنوان یکی از داورهای برنامه استعدادیابی نه!، مسابقه گروه های حرفه ای موسیقی بندبازی به کارگردانی نیما بانک حضور داشت و پس از فعالیت خاصی در حوزه نمایش خانگی نداشت، تا اینکه خبر ساخت برنامه رئالیتی شو کنسرتینو منتشر شد و او به عنوان مجری در کنسرتینو حضور دارد.
حضور یک پیانست و خواننده حرفه ای به عنوان مجری در برنامه ای با محوریت اجرای زنده موسیقی، یکی از انتخاب های هوشمند تیم تولید کنسرتینو محسوب می شود و عصار هم اجراهای زیبایی در برنامه کنسرتینو خواهد داشت.
اینجا ببینید: دانلود مسابقه بندبازی؛ اجرای زنده بندهای موسیقی
دیدگاهی ثبت نشده!!!