سریال نون خ 1 – 1398
- کشور ایران
- امتیاز ایرانیان دانلود
- زبان صدا فارسی
- زمان فیلم 55 دقیقه
- سال ساخت 1398
- محدوده سنی تمامی سنین
- دسته فیلم
سریال نون خ 1 یا فصل اول مجموعه تلویزیونی نون خ در نوروز 1398 پخش شد و پس از گذشت چند قسمت، با بازخوردهای بسیار خوبی از سوی بینندگان مواجه شد، طوری که در پایان این مجموعه تصمیم بر ساخت فصل دوم نون خ گرفته شد؛ سریال طنز ایرانی نون خ تا کنون در 4 فصل تولید شده است!
سریال نون خ ۱ در استان کرمانشاه فیلم برداری شده است و قسمت هایی از چالش های زندگی مردمان کرد را نمایش می دهد. موسیقی متن محلی سریال، فیلم برداری در استان های غربی کشور از جمله کردستان و آذربایجان غربی، لهجه زیبای بازیگران سریال و … از عواملی است که توانست این سریال را به این پدیده فرهنگی بسیار مهم در تاریخ تلویزیون تبدیل کند.
نون خ یکی از مجموعههای نوروزی صدا و سیما است و پس از مجموعه پایتخت (دانلود سریال پاتخت 1) بیشترین آمار بیننده فعال و همیشگی را به خود اختصاص داده است.
در خلاصه داستان سریال نون خ ۱ چنین آمده است که نورالدین خانزاده صاحب یک کارگاه فرآوری تخمهٔ آفتابگردان است و در یک فعالیت اقتصادی سالم شرکت دارد. او خانواده بزرگی دارد و مجموعا ۴ دختر و یک نوه کوچک دارد.
کشاورزان هممحلی نورالدین، محصول تخمه آفتابگردان خود را به نورالدین فروختهاند. کشاورزان هنوز پولی بابت فروش محصولات خود دریافت نکرده اند و نورالدین تمامی محصولات را به تاجری به نام میرزایی که ساکن تهران است می فروشد. این تاجر می خواهد تمامی محصولات تخمه را به ترکیه برده و در آن جا با سود بسیار خوبی به فروش برساند.
در همین حین است که خبری از تهران مبنی بر مرگ میرزایی می رسد. کشاورزان پس از شنیدن این خبر سراسیمه شده و هر کدام به نحوی نورالدین را تحت فشار قرار می دهند تا از او پول محصولات خود را دریافت کنند. نورالدین در مخصمه بزرگی گیر افتاده است و اقدامات مختلف او برای حل این مشکل ماجراهای زیبایی را رقم خواهد زد.
سریال نون خ در میان بعضی از مجموعه های مبتذل و سبک صدا و سیما و شبکه نمایش خانگی، سریالی امیدبرانگیز و ارزشمند است. فضای متفاوت سریال نون خ و رنگها، لباسها و صحنههای بکر آن از جمله عواملی است که باعث آرام گرفتن چشم مخاطبان هنگام پخش این مجموعه میشود.
دوری از فضاها و لوکیشنهای مرسوم سریالهای آپارتمانی، استفاده از چشماندازهای زیبای طبیعت، موسیقی جذاب، شخصیت پردازیها دقیق و درست، طراحی صحنه و لباس و… بیخود نیست که نظریه پردازان هنر به این نکته اشاره میکنند که برای جهانی شدن باید بومی بود. این سریال به معنای واقعی کلمه بومی است.
از پوشش و زبان گرفته تا آداب و فرهنگ حاکم بر آن. سعید آقاخانی در حکم کارگردان و شخصیت اصلی سریال نون خ، پیونددهنده تمام اعضای سازنده چه در جلوی دوربین و چه در پشت آن آنقدر درست و به قاعده حرکت کرده که عملکردش ستایشآمیز است.
فضای متفاوت سریال نون خ و رنگها، لباسها و صحنههای بکر آن از جمله عواملی است که باعث آرام گرفتن چشم مخاطبان هنگام پخش این مجموعه میشود.
جهان جذاب «نون خ» مخاطب را به دل مردمانی میبرد طناز، زیبا و دلنشین، مردمانی که هنوز آنچنان گرفتار از خود بیگانگی شهر نشدهاند و همین شهری نشدن معنای خاص به زندگیشان بخشیده است. مردمانی که همچنان راستی و صداقت برایشان در اولویت است، در تحلیل نهایی نون خ همان ذات انسانی مهرورزانهای را بازتاب میکند که زیباییاش را همهی ما درک کردهایم.
تمام بازیگران سریال نون خ که کثرتشان در زمان تولید شرایط را بسیار سخت میکرده، تحت هدایت آقاخانی اینقدر روان و صمیمی نقش آفرینی میکنند که تماشای اکثر لحظات معمولی آنها کم نقصتر از آرتیست بازیهای دیگر سریالهای پخش شده در این روزهاست. آقاخانی در این فصل از پسِ بزرگترین چالش خود یعنی تعادل برقرار کردن بین بازیگران و نابازیگران کارش برآمده و توانسته از اکثر شخصیتهایش، جلوه باورپذیری را به نمایش بگذارد.
{اسم بازیگر | شخصیت | نقش}
دیدگاهی ثبت نشده!!!